Silverlit X-twin Evo test

Se vår senaste video idag ❤️

Silverlit X-twin Evo

Silverlit X-twin Evo är ett lättfluget radiostyrt flygplan för dig som drömmer om att ta dig an skyarna. Detta rc-flygplan avsett för utomhusbruk passar utmärkt för nybörjarpiloten som precis börjat sin flygkarriär. Silverlit X-twin Evo är ett radiostyrt flygplan som redan är monterat och klart utan lösa delar. Materialet består av mjukt och flexibelt skumgummiliknande material vilket gör att planet tål stötar och kraschar. Räckvidden är hela +200 meter och du styr planet med en högkvalitativ sändare. Flygningen är stabil och du kan kontrollera planets hastighet och välja om du vill glidflyga eller cirkla i luften som en fri fågel.  

Flygplanet levereras flygklart och färdigmonterat vilket låter dig ta an nya höjder direkt efter att du laddat upp batteriet. Det passar både små och stora flygintresserade som vill ta sig an nya höjder. För att påbörja din flygtur och lyfta så kastar/släpper du iväg planet från handen in i vindens riktning.

Sändaren fungerar även som en laddare för rc-flygplanets medföljande Li-PO batteri. Laddningstiden är cirka 40 minuter och ger en ungefärlig flygtid på 5 minuter.


Produktdetaljer

Storlek: 32 x 24.5 x 4 cm
Räckvidd: +200-meter
2.4Ghz sändare
2 färger
För nybörjare
Enkel att flyga
Rekommenderad ålder: 8 år
Laddningstid: cirka 40 min.
Flygtid: cirka 5 min.

Batterikrav:
Flygplan: 1 laddningsbart Li-PO batteri (ingår)

Sändare: 4 x AAA-batterier (ingår ej)